Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Pesti 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, ganduri chinuitoare, planuri dar fara putinta de a ajunge la o solutie, amaraciuni retraite, analize care nu dau sperante. Zi in care, in casa a IX-a, locuita de Scorpion, va intra Luna Neagra. Sederea ei, aici, pana pe 14 februarie 2017, nu va fi usor de suportat de catre Pesti care vor avea impresia ca traiesc ca „barca pe valuri”. Pe 27 mai, Marte, aflat in miscare aparent retrograda, va reveni in Scorpion si-si va uni fortele cu cele ale Lunii Negre.
Ceea ce va spori starea lor de iritare, revolta si, uneori, chiar deznadejde. Pestii vor trebui sa faca fata unui Marte puternic (iar dupa 30 iunie, chiar brutal), pana pe 2 august 2016. Intre 22 si 24 mai (pana la

ora 8 dimineata), faza Lunii Pline vizeaza casa a X-a si, pentru unii, poate fi vorba de un moment astral salvator ori binefacator, aducator de noi ipostaze de viata sociala, profesionala, publica, de succes, de progres, de afirmare.
Acest context astral nu va functiona la fel de profitabil in registrul relatiilor de familie, al casei, al averii pentru ca acolo se vor naste disensiunile provocate de tranzitul planetei Venus, care ar putea genera, spre 2, 3, 4 iunie, conflicte de familie sau ipostaze personale tumultuoase si solicitante. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), Pestii vor dori sa ia distanta fata de multa lume din preajma lor.
Moment al discretiei, al resemnarii, al cantaririi exacte a relatiilor personale. Etapa favorabila acumularii de cunostinte, a informarii, a consolidarii celor invatate sau a perfectionarii intr-un domeniu profesional. Unele persoane pot face drumuri scurte, plimbarii sau „iesiri in peisaj” pentru a se detasa de factorii stresanti ai familiei, ai orasului sau ai momentului.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai unii nativi pot avea „surprize interioare” adica se pot dumeri in privinta cuiva, pot intui motivatia unui fapt, eveniment sau context ce le parea, pana atunci, confuz si fara logica. Flash interior care limpezeste, brusc, o problema de constiinta.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI