Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Pesti 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie, Pestii continua sa se simta bine, in baia astrala oferita de tranzitul Lunii prin sectorul lor natal. Vor fi simpatici, detasati de maruntisurile existentiale, se vor dovedi companii placute, facand efortul de a elimina o serie de asperitati, mai ales in relatiile conjugale.
In schimb, pe 22 si 23 noiembrie, vor fi obligati sa rezolve chestiuni banesti dar, pentru asta, ei trebuie sa se poarte cu prudenta si diplomatie. Demersurile lor vor fi provocate de o situatie care li se aduce la cunostinta si de care vor fi obligati sa tina seama.
Tentativele de a beneficia de ajutorul cuiva, de a pune in aplicare un proiect unde este nevoie de o finantare, trec prin tot felul de incercari provenind de la conditiile pe care le pune cate cineva. Pe 24 si 25

noiembrie, Pestii sunt avantajati in toate ipostazele in care trebuie sa se exprime: dau dovada de calm, de masura, de logica, de bun simt, de „inteligenta practica”, ceea ce-i face parteneri rezonabili si onesti in orice dialog sau schimb de idei.
Sunt favorabile deplasarile scurte, plimbarile, iesirile in aer liber. Pe 26 si 27 noiembrie, se nasc, aparent din senin, tot felul de complicatii care privesc rudele, familia in general ori casa si gospodaria lor.
In majoritatea lor, vestile sunt cele care-i pun pe jar pe nativi care, pe fondul incarcaturii aduse de Luna Plina din 26 noiembrie, intra in panica si reactioneaza disproportionat. Aceiasi faza a Lunii Pline poate sa le influenteze cariera, profesia, notorietatea, cu atat mai mult cu cat, din 22 noiembrie, in casa a X-a, se va afla in tranzit si Soarele care va declansa noi ipostaze de viata, evenimente provocatoare si motivante.
Totusi, din cauza numeroaselor cuadraturi (15!) si opozitii (6) care definesc saptamana viitoare, existenta Pestilor este una intensa, marcata de numeroase chestiuni de morala sau de legalitate ori legitimitate care trebuie sa fie rezolvate.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI