Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 22-28 Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 20 - July - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 22-28 Iulie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 22-28 Iulie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 22-28 Iulie 2017. Pesti 22-28 Iulie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 22-28 Iulie 2017

Intre 22 si 23 iulie dimineata, clipe de tandrete, de duiosie materna, de dor. Cu prietenii insa, Pestii s-ar putea arata rezervati, neincrezatori in sinceritatea acelora sau nemultumiti de trasaturile adevaratului caracter pe care aceia il dezvaluie. Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, este posibil ca, la locul de munca, sa se produca evenimente importante care sa antreneze modificarea statului lor profesional sau salarial. In principiu, schimbarea poate fi una favorabila nativilor dar ea poate declansa opozitia unor colegi sau superiori. Pe 23 iulie, la ora 12:45′, in casa a VI-a a muncii si a sanatatii, se va produce faza de Luna Noua, care reprezinta al doilea indiciu al unui inceput profesional intr-o ipostaza noua, cu responsabilitati sporite, un succes remarcabil prin ascensiunea sau statutul privilegiat dobandit.

Perioada nu va fi usor de suportat mai ales de catre cei care au deja o afectiune cardiaca. E nevoie de multa prudenta, de repaus prelungit, de evitarea factorilor de stres si de o medicatie riguros respectata. Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, discutii pe tema unui contract mai vechi care trebuie reformulat in conditiile unei noi administratii sau al modificarilor legislative de data recenta, in care Pestii se vor dovedi rezonabili. Pe 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei si va lansa punti utile in orice demers partenerial bazat de cooperare, onorarea contractelor si fapte de comert. Va urma un rastimp de aproximativ doua saptamani cand vor fi posibile concilieri sau rezolvari prin intermediul medierii. Nativii nu trebuie sa se lase intimidati de presiunile si manipularile exercitate asupra lor si nici sa se teama ca medierea va esua: nu-i nimic, exista justitie! Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, se va pune problema unei situatii convenabile din punct de vedere patrimonial care se va rezolva, definitiv, spre toamna.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI