Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 23-29 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 23-29 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 23-29 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Mai 2015. Pesti 23-29 Mai 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 23-29 Mai 2015

Perioadă complicată, stresantă, cu probleme mari şi mici, personale sau de familie, sau oficiale care îi solicită şi îi provoacă din toate părţile.

Unii, mai slabi ca rezistenţă psihică, se vor simţi depăşiţi de situaţie şi, exasperaţi, vor abandona toate activităţile. Pauză. Alţii, vor trage aer în piept, îşi vor face curaj şi-şi vor spune „hai!”, încercând să se înarmeze cu răbdare sau resemnându-se că, nefiind nimeni care să le ia vreo povară de pe umeri, tot lor le va reveni, mai devreme sau mai târziu, sarcina de a le duce la bun sfârşit.
Tot ce ţine de casă, gospodărie, locuinţă, viaţă domestică sau de familie din care provin este un prilej de nemulţumire, de discuţie, de sfadă. Între 23 şi 25 mai, unii pot avea un succes sau o satisfacţie la locul de muncă (li se dă dreptate, li se recunoaşte meritul, sunt lăudaţi, primesc o responsabilitate flatantă). Din 25 mai după-amiaza şi până pe 27 mai, relaţiile parteneriale ating cote de neînţelegere şi conflict majore. Se ceartă soţii, se ceartă partenerii de afaceri, se ceartă cetăţenii cu reprezentanţii unor instituţii personal, prin intermediari (prin avocaţi, de exemplu)

sau în instanţe. Se pot naşte neînţelegeri şi încurcături care nu depind de ei nici să le preîntâmpine, nici să le rezolve.
O idee bună pentru a obţine o sursă de venit se conturează între 28 şi 29 mai. O altă tendinţă generală a săptămânii, care se manifestă mai intens la cei maturi, între 56-60 de ani, este nemulţumirea faţă de statutul lor actual social sau profesional care poate lua forma unei mici crize existenţiale, ce se va reînnoi şi îmbogăţi cu alte argumente în august/septembrie şi noiembrie/ decembrie 2015.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!
S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI