Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 23-29 Septembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 23-29 Septembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 23-29 Septembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Pesti 23-29 Septembrie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017

Intre 23 şi 25 septembrie, dimineaţa, meditaţii filosofice, rugăciune, lecturi speciale care îi strămută într-un univers rupt de contingent. Peştii îşi vor dori să evadeze, pentru a se linişti sau pentru a se regăsi pe sine, după momente de încercare intensă, prin activităţi care le vor da satisfacţii sau le vor compensa, prin satisfacţii intelectuale şi bucurii spirituale, nemulţumirile cotidiene. Este clipa lor de fericire când vor înota în ape astrale. între 25 septembrie, după ora 7.01 şi seara zilei de 27 septembrie, se va pune problema unor decizii şi acţiuni care privesc sfera vieţii profesionale. Unii vor primi funcţii, alţi atribuţii speciale de serviciu; fireşte, dacă există o logică personală (vârstă adecvată, pregătire necesară, experienţă etc.).

Toate acestea nu se vor desfăşura repede, ci vor fi însoţite de audieri, negocieri, interviuri, angajamente, analiza unui portofoliu de cerinţe şi condiţii, stipulate într-un contract ce nu e nevoie să fie semnat în acest răstimp, dar a cărui negociere ar trebui să se încheie, cel puţin în datele esenţiale, până pe 30 septembrie, când Mercur, planeta negocierii, va părăsi casa a Vll-a a contractelor, ce facilitează discuţiile pe această temă. între 27 septembrie, după ora 19.24, şi 29 septembrie, unele persoane vor avea tendinţa de a se delimita de unele cunoştinţe ori de a elimina din proiectele comune persoanele care nu se ridică la nivelul exigenţelor. Soarele, intrat de curând în casa a Vlll-a a beneficiilor ce decurg din bunăvoinţa unor persoane şi instituţii, va lucra în favoarea nativilor, alături de Jupiter (planeta sumelor mari de bani, a averii ori a generozităţii, dar şi a gesturilor legale sau a cadrului juridic ce le consfinţeşte) care mai stă în acest sector până pe 10 octombrie a.c., patronând un potenţial avantaj material. Atenţie: unele câştiguri pot apărea ca o surpriză, altele pot genera însă, până la deplina lor rezolvare, surprize, condiţii ciudate sau chiar conflicte.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI