Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Pesti 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, regrete si enervari indreptate spre propria persoana. Pestii isi vor reprosa ca au crezut in ceva sau in cineva, ca s-au bazat pe informatii neadevarate si s-au lasat pacaliti. Din cand in cand, fantomele trecutului ii vor coplesi, facandu-i sa retraiasca momentele zbuciumate ale existentei lor.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), posibile promisiuni sau angajamente care, fireste, nu vor putea fi onorate imediat dar care vor lansa premisele unui salt profesional, al unei ipostaze frumoase, onorabile sau chiar flatante din perspectiva succesului scontat si al

sporului de notorietate. Aceste noi ipostaze ii vor obliga sa ia in calcul sacrificiile pe care ar trebui sa le faca.
Dar, un aspect nefavorabil, activ in acea perioada, va fi de natura sa-i demobilizeze, pentru moment. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, unii Pesti vor avea tendinta sa caute o persoana cu care sa se sfatuiasca sau in care sa gaseasca un sprijin de nadejde pentru un proiect personal. Luna Noua, care va influenta aceasta casa, va genera insa reticenta, rezerva sau chiar indepartare de persoana vizata.
Un fapt, care se va revela in preajma zilei de 29 decembrie, va avea menirea sa scoata la lumina un detaliu care va fi suficient de convingator pentru a-i face sa nu mai ia respectiva persoana in calcul pentru proiectele lor.
Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de planetele in tranzit prin zodia Pestilor si mai ales de conjunctia Marte – Neptun, care se va contura pe 30 decembrie si care va accentua nevoia imperioasa a Pestilor de a trece la actiune, de a opera o schimbare majora in viata si activitatea lor, de a-si urma visul, trairi resimtite intens, vorba poetului, dureros de dulce. Posibile surprize in regimul banilor, din 30 decembrie, cand Uranus va reveni la mersul direct si nu va mai alimenta complicatii si obstructii.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI