Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Pesti 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Ultimul semn al Crucii Mobile, Peștii beneficiază de o serie de tranzite care îi avantajează. Nu într-o proporție covârșitoare dar pot extrage un beneficiu din stabilitatea pe care le-o poate da binomul Soare/Marte din zodia Taurului, care-i va transforma în niște ființe ce pun mult temei și logică în tot ce spun.
Învățătura (mai ales pentru ce tineri) este un sector de activitate în beneficiul acestor nativi, care pot da dovadă de multă hărnicie și dedicație ajungând,uneori, să facă adevărate minuni, învățând mult, repede, bine, sistematic și acumulând un volum mare de cunoștințe. Alți nativi pot se extragă partea lor de bine din tranzitul planetei Mercur care își va începe stagiul prin Gemeni din 1 mai, dată de la care, Peștii se pot simți

datori să facă tot ceea ce este necesar pentru locuința lor ca pentru propria lor ființă, de unde și o stare de bine, de confort și de satisfacție la capătul acestei misiuni domestici duse la bun sfârșit.
Nu la fel de avantajoasă este perioada cuprinsă între 28 și 30 aprilie când parcă toată lumea se va uni împotriva lor, contrazicându-i, șicanându-i și punându-i în situații neplăcute. Aceste aspecte se vor manifesta mai ales în familie, relațiile dintre soții, fiind, în această perioadă, cam avariate mai ales că Peștii nu se vor lăsa intimidați, înghițind în tăcere toate absurditățile și exagerările cu care sunt gratulați, reacționând destul de dur.
Între 26 și 27 aprilie unii nativi pot avea noroc în relațiile ce privesc un loc de muncă, alții pot găsi un bun plasament al priceperii lor: pot fi avansați, pot primi funcții și atribuții, laude ori –măcar!- își pot consolida poziția lor într-un loc de muncă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI