Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 27-02 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - December - 2014

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 27-02 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 27-02 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015. Pesti 27-02 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 27-02 Ianuarie 2015

Aproape două zile (după – amiaza zilei de 27 şi apoi, 28 decembrie), Peştii vor avea Luna în tranzit prin domiciliul lor natal: vor fi un pic mai visători, mai detaşaţi de constrângerile termenelor fix şi a nevoilor stringente (treabă în casă, cumpărături), parcă ar tot vrea să le lase în seama altcuiva.
Un alean, o predispoziţie spre somn, lene, taifas le poate da senzaţia profund reconfortantă că sunt în vacanţă sau că trăiesc sărbătorile cum le place lor mai mult. Pentru aceştia nativi sărbătoarea e ziua în

care nu muncesc.
Din după-amiaza zilei de 28 până în seara zilei de 30 decembrie cheltuiesc mult şi mai ales haotic şi asta nu e tocmai bine. O chestiune legată de exercitarea profesiei sau a meseriei curente îi poate face ca, imediat după Anul Nou, să-şi revizuiască intenţiile, priorităţile, câştigurile.
Un gest de frondă nu este exclus şi asta nu e rău, cu condiţia să nu fie un capriciu ci să existe un motiv întemeiat pentru a pune piciorul în prag.
În preajma datei de 2 ianuarie 2015 se alcătuiesc nişte argumente astrale care nu pot trece fără să nu genereze un efect în viaţa şi relaţiile unui nativ din Peşti. Sunt mai vizaţi nativii maturi sau mai în vârstă.
Aici intră în joc deciziile majore de viaţă precum şi dorinţa lor de a renaşte sau, în cazul celor mai tineri, de a se afirma şi de a-şi consolida o poziţie relevantă în societate. Pentru asta trebuie să facă un sacrificiu, să se desprindă de ceva sau cineva.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI