Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Pesti 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Teoretic, intre 27 si 29 iunie, Pestilor ar trebuie sa le fie, macar intr-o directie de viata, mai usor datorita prezentei Lunii in Scorpion, semn de apa care lor le rafineaza simturile si le ascute perceptiile, facandu-i mai receptivi, mai sensibili, mai intuitivi, mai expresivi.
Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineata, tranzitul Lunii prin Sagetator, respectiv prin casa lor a X-a, nu este tocmai usor de suportat dar nu este fundamental rau. Dimpotriva, ii solicita, ii cheama la viata publica, la afirmare, la asumare de sarcini, la decizii rapide opri la noi atributii si meniri sociale sau profesionale.
Unele dintre ele vor starni consultari in familie, altele discutii si observatii in contradictoriu cu dorinta sau interesul de moment, pe aceasta directie majora a casei a X-a, spre care tind Pestii acum sa o sustina, in dorinta lor de afirmare. In afara carierei, in familie se mai pot purta discutii pe chestiuni minore dare care mananca timpul si abat atentia pe fleacuri. Intre 1 iulie seara si 3 iulie fac si desfac relatii cu cei apropiati, la un moment dat, de care acum se detaseaza sau se despart chiar categoric, stilul despartirii depinzand

cat si cum au gresit aceia, ranindu-i sau dezavantajandu-i. Unele despartiri se pregatesc in planul deciziilor interioare altele se concretizeaza, brusc, brutal poate, intr-o clipa, fara explicatii.
Nu sunt indulgenti si, de aceasta atitudine riguroasa si categorica, nu scapa nimeni. Relatiile afective sunt si ele bantuite de furtuna generata de faza de Luna Plina. Poate ca aici un pic de rezerva, de blandete si de asteptare ar fi indicata. Inainte sa se separe de persoana iubita, p ar fi nu doar elegant si delicat ci si intelept sa mai astepte, sa mai discute si sa le dea acelora o sansa.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI