Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 27-3 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 26 - June - 2020

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 27-3 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 27-3 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-3 Iulie 2020. Pesti 27-3 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 27-3 Iulie 2020

In ziua de 27 iunie, relații parteneriale bazate pe dorința de a fi corecți, în nota și importanța unui dialog sau a unui contract. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, calcule, uşor fanteziste sau prea optimiste, cu privire la felul în care s-ar putea rezolva o chestiune stringentă financiară dacă, înaintea ei, ar rezolva un alt de mers, menit să le ofere o sursă de câștig, de cash sau de siguranță pentru a face nişte operațiuni băneşti. În ziua de 28 .

iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o şedere îndelungată, de şase luni și zece zile, care va cunoaşte o retrogradare între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Nu e cea mai grozavă veste dar nici cea mai rea: deşi ea anunță o perioadă de jumătate de an de posibile schimbări bănești salariale, legate de cuantumul pensiilor, alocațiilor, indemnizațiilor, totuși rămâne un element favorabil prin capacitatea nativilor de a se mobiliza, de a fi întreprinzători, de a identifica surse de câştig pe termen lung sau temporar care să-i scoată din încurcătură; singura condiție: munca și efortul susţinut pe această direcție. Între 30 iunie, după ora 01:48′, și zorii zilei de 2 iulie, nevoia de evadare din cotidian într-un teritoriu rupt de preocupările materiale; nevoie de aer curat la propriu şi la figurat, de puritatea ideilor, de sinceritatea trăirilor prin artă, cultură, religie, spiritualitate, creativitate. Între 2 iulie, după ora 04:21′, și 3 iulie, chestiuni oficiale, ipostaze publice, abordarea unei chestiuni ce privește statutul lor profesional de pe principii legale sau morale. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului și, până pe 17 decembrie 2020, va răvăși, din nou, relațiile de prietenie.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI