Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Pesti 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Fac ce fac, Pestii si iar se amarasc din cauza banilor. Depinde, acum, si de situatia in care se afla: unii n-au bani de medicamente, altii de o reparatie in casa, unii de o calatorie, altii de taxe si diverse obligatii fata de institutii sau persoane. Asta se intampla pe 27 februarie, pana spre ora 14. Dupa aceea, pana pe 29 februarie, imaginatia lor va prinde aripi.
Spre deosebire de tranzitul asemanator al Lunii prin Scorpion, de acum 28 – 30 de zile, in joc a intrat

Soarele care aduce o nota specifica, fireasca, in acest noian de vibratii. In mare, relatia Pesti/Scorpion este una buna, cu exceptia perioadei 4/5 martie cand, o nemultumire, o spaima, o revolta sau o dezamagire s-ar putea sa le provoace lacrimi.
In rest, este vorba de multa dedicare unui plan ce trebuie pus in aplicare, de ambitie, de spirit de sacrificiu, de speranta, de idealuri inalte, de suflu mental si de mare generozitate in desfasurarea si sustinerea unor idei. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Pestii ar trebui sa-si administreze persoana publica, sa opereze schimbari (mai ales in ipostaza de innoiri) in plan profesional.
Desi curajul lor e mare, desi increderea lor intr-un proiect nu este una oarba, bazata doar pe entuziasm, totusi le raman multe aspecte tehnice, juridice, practice, oficiale de rezolvat. Pentru unele este suficient un dialog explicativ, o abordare „de principiu”. In alte cazuri, insa, e nevoie de „hartii”, nu gluma.
Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Pestii vor dezvolta o latura mai putin specifica lor si anume circumspectia si rezerva fata de o serie de persoane, mai ales din categoria celor care le fac propuneri. Scepticismul lor funciar ii va face sa priveasca cu reticenta chiar si intentiile oneste.
Au nevoie de timp pentru a analiza, fara graba, viitorul si logica oricarui gest sau cuvant adresat lor. In plus, in aceste zile, ei continua sa se confrunte cu o efervescenta interioara care le da fiorii nesigurantei de sine in fata viitorului.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI