Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Pesti 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, gandurile Pestilor vor evolua in jurul notiunii fundamentale de bani, castig, venit/cheltuieli, etc. Locuri comune intr-o existenta comuna daca n-ar fi contextul astral din 29 octombrie care poate aduce un accent in plus strident, alarmant sau doar anapoda (bazat de o eroare) cu privire la situatia lor financiara.
Etapa va fi retraita si reevaluata pe fondul tranzitelor din ziua de 4 noiembrie si mai departe. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), nativii ar trebui sa faca un efort urias sa nu ia nimic in serios din ceea li se intampla lor sau se intampla in preajma lor, altora. Va fi o perioada a haosului interior, mentalul lor va fi unul lovit de tranzitele planetelor din Scorpion, inclusiv de forta uriasa (asupra lor!) de impact a Lunii Noi, din acelasi semn de Apa.

Trebuie sa-si repede ca nu asta este realitatea, ca nu o iau drept buna si adevarata, ca nu hotarasc atunci, pe baza acelor impresii profund subiective, nimic important. Este o perioada a diversiunii afective. A nu se lua calmante, a nu se bea alcool, pentru a uita de necazuri sau a compensa stresul care va pune stapanire pe ei.
Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Pestii vor avea nevoie de forta altor tranzite, prin Sagetator, care ii vor readuce cu picioarele pe pamant si-i vor obliga sa fie activi, constructivi si destepti. Din 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, Pestii ar fi bine sa nu dea curs invitatiilor si implicarii in treburile apropiatilor.
Nici nu-le pot fi de folos acelora, isi vor pierde timpul si va fi o eroare de ordin social: aceia vor sa-i incurce sau sa-i abata de la lucruri mult mai importante din viata lor. Nota generala o da, pentru intreaga saptamana analizata, conjunctia la grad perfect in Pesti, dintre Neptun (Guvernatorul nativilor) si Nodul Sud al Lunii (alias Pedeapsa in Viata) care le va pune, mereu, probleme de constiinta.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI