Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 29-5 Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 27 - April - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 29-5 Mai 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 29-5 Mai 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-5 Mai 2017. Pesti 29-5 Mai 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 29-5 Mai 2017

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, moment de descumpanire provocat de imposibilitatea gasirii unei solutii care sa impace relatia nativului cu familia si aspiratiile sale care nu pot fi realizate decat prin intermediul exercitarii profesiei. Conflict intre rolul social si cel personal, care ii obliga pe nativi sa accepte concesia ca forma provizorie de rezolvare a crizei lor existentiale. Nota generala este de nemultumire sau de revolta traita in taina si consumata in tacere, in sufletul lor. Altii insa, care au functii si responsabilitati majore, pot trece prin situatii dezagreabile (reclamatii, contestari vehemente, barfe) pe care vor avea tendinta a sa le rezolve prin renuntare la functie, plecare din post pentru a nu abandona principiile care ii conduc in viata.

In acest caz, nu va fi vorba de incompetenta sau neputinta ci de dorinta de a nu se cufunda in lupte mizerabile, sub nivelul lor de intelegere si de acceptare, un fel de „pana aici!”. Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, increderea in cei dragi va fi zdruncinata. Pestii nu-si vor mai pune speranta in acei prieteni care, in ultima vreme, ii dezamagesc. Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, Pestii vor face dintr-un fapt minor o chestiune de virtute sau de orgoliu. Provocati de o circumstanta care le minimalizeaza valoarea profesionala sau competenta si le umbreste succesele, pot uita de modestia si delicatetea lor proverbiala, dand curs unor tirade dezlantuite ca la teatru, pentru a reaseza lucrurile la locul lor. Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, ar putea fi pus in discutie un contract de-al lor mai vechi. Conditiile reactualizarii vor trezi revolta, pentru ca unele clauze le prejudiciaza numele, valoarea, libertatea de exprimare, linistea sufleteasca sau chiar veniturile. A nu se lua o decizie ferma, in acest caz, pana pe 9 mai si, daca se poate, chiar pana la 25mai.
Citeste si Horoscop Lunar Aprilie 2017:

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI