Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 3-9 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 3-9 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 3-9 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Decembrie 2016. Pesti 3-9 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 3-9 Decembrie 2016

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), din nou, Pestii sunt plictisiti si dezamagiti de prieteni, in general, sau doar de unii, in particular. Nu-i mai putin adevarat ca si ei vad lumea cu ochi critici, nefiind intelegatori cu greselile altora. Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, universul interior al Pestilor devine, brusc, o lume de basm. Depinde acum, de la caz la caz, in functie de varsta, meserie, aspiratii,i n ce culori si cu cine se populeaza aceasta feerie. Nu este vorba de vise, himere sau sperante nerealiste ci este vorba de o adevarata capacitate de refacere personala prin asumarea unor planuri, proiecte, propuneri care mobilizeaza toate resurse unui nativ. Acesta, la randul lui, se va simti bine, in postura de persoana activa, implicata, dinamica, plina de initiativa care face ce-si doreste si nu ce-i dicteaza altii.

Aceasta stare constructiva, de efervescenta, va dura pana la inceputul lunii ianuarie 2017, cand planeta Venus va parasi casa a XII-a, locuita de Varsator, si va intra in zodia Pestilor, dandu-le nativilor posibilitatea sa puna in practica acest proces de elaborare si constructie de sine. Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, Luna va aduce o adiere de sensibilitate, de emotie, de subtilitate. Poate ca, bombardati dinspre Varsator cu atatea influxuri (Marte si Venus in tranzit), nativii vor avea nevoie de racoarea acestei brize astrale. Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, Pestii vor avea preocupari pragmatice: banii si beneficiile obtinute din mici tranzactii ocupandu-le tot timpul. Atentie la ce se va intampla intre 8- 10 decembrie, pe casa ridicarii in rang prin exercitarea profesiei si meseriei: este posibil un succes, se poate ivi o sansa, poate fi acceptata o oferta, se poate valorifica in plan personal o conjunctura favorabila, generala.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI