Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 30-5 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - May - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 30-5 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 30-5 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 Iunie 2015. Pesti 30-5 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 30-5 Iunie 2015

Fac ce fac și depășesc o mică problemă financiară, pe 30 mai. Apoi, pe 31 mai și 1 iunie, peștii se dedică filosofie de viață, meditației, credinței, rugăciunii, muzicii, terapiilor sacre, etc., etc.
Este o perioadă bună pentru refacere interioară mai ales că, pe 1 iunie Luna în tranzit prin Scorpion va alcătui cu Venus în Rac și planetele din Pești un trigon regal de care trebuie să profite. Uneori, pentru că sensibilitatea lor atinge cote „extrasenzoriale” unii, mai dotați sau deja cu experiență prin practici spirituale, pot avea parte de vise premonitorii, inspirații, presimțiri, telepatii, viziuni anticipative. Cei dotați cu talent pot avea o excelentă perioadă pentru creație în indiferent ce domeniu artistic, estetic, cultural, intelectual. Pe 2 și 3 iunie însă astrele le pregătesc ceva. Nu toți, firește vor intra în acest con de întâmplări dar unele persoane (mai ales cei maturi) pot înfrânge o blocadă socială sau profesională, prin succes sau pur și simplu printr-un lanț de împrejurări care pot fi mai pe scurt, noroc, dar care, la o mai atentă analiză arată mai mult a intervenție majoră a unor factori externi (oameni și instituții) în destinul definite, lor. Unora li se deschide un drum social nou, prin funcții și posturi publice sau onorifice la care sunt chemați prin desemnare sau recomandare.

Se pot naște noi tipuri de activitate care să-i relanseze profesional sau care să le deschidă noi căi și forme de manifestare a competenței lor. Este un fel de moment 0 în postura publică, un punct de la care o serie de detalii din viața lor vor dispărea și altele noi își vor căpăta locul necesar. Pe 4și 5 iunie o serie de observații pe care le vor face în legătură cu o niște prieteni sunt de natură să-i îndepărteze de aceia, pentru că îi dezamăgesc sau îi amărăsc.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI