Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 4-10 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - July - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 4-10 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 4-10 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Iulie 2015. Pesti 4-10 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 4-10 Iulie 2015

4 și 5 iulie sunt două zile din miezul verii care pot să-i solicite din cale afară pe acești nativi, chiar dacă nu neapărat despre muncă ar fi vorba. Nici ei nu sunt îngăduitori și reacționează anapoda, supărându-se din orice.
De fapt, sunt surescitați și neliniștiți, iar în planul sănătății mulți vor resimți provocarea acestor tranzite prin tulburări cardiace, circulatorii sau ale sistemului nervos. În schimb, între 6 și 7 iulie, Peștii au parte de un tranzit „elegant” și benefic al Lunii prin semnul lor zodiacal, ceea ce le poate atrage, prin relațiile armonice cu restul planetele aflate în tranzit prin Rac și Scorpion, a tot felul de trăiri interioare cu rol de balsam sufletesc. Astfel, ei se pot detașa de lucrurile care îi supără, îi suprasolicită sau îi lezează. Pot reflecta la stadiul actual din viața lor, la trecut, la viitor și, cu calm și detașare, să ia decizii înțelepte pentru ei. Se mai pot bucura de serile frumoase de vară plimbându-se, distrându-se, mâncând ceva special, exotic care să le desfete simțurile. Peștii pot găsi satisfacție în multe alte aspecte de viață personală sau publică:

întâlniri, discuții, petreceri, spectacole, conferințe, lecturi, călătorii, activități de loisir, hobby etc. Pe 8 și 9 iulie intervine însă ceva care strică armonia abia creată în care se cufundaseră ca într-o adevărată terapie salvatoare: banii. Se pot îngrijora, enerva și vor face mai multe drumuri și demersuri pentru a rezolva o chestiune bănească. Pe 10 și apoi pe 11 iulie, își recapătă tihna, dorind să aibă dialoguri cu scop constructiv, practic, eficient. Atenție, 6 iulie le poate aduce despărțiri sau supărări în perechile de îndrăgostiți sau dispute și amărăciuni în relațiile cu un prieten ori cu grupul din care fac parte.

Horoscop-lunar-iulie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI