Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 1-7 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 6-12 Aprilie 2019

Postat de Urania Horoscop On 5 - April - 2019

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 6-12 Aprilie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 6-12 Aprilie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Aprilie 2019. Pesti 6-12 Aprilie 2019

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 6-12 Aprilie 2019

In prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări băneşti, motive de enervare. Peştii ar putea fi puşi în situaţia de a lua una sau mai multe decizii cu privire la banii câştigaţi din muncă: ideea generală este de diversificare a surselor de câştig ori de schimbare a atitudinii lor într-o viitoare negociere care să le permită să-şi valorifice mai bine capacitatea, forţa şi calitatea muncii lor. între 6 aprilie, după ora 15.07, şi noaptea de 8 aprilie, informaţii care pot oferi temeiul unor noi viziuni, idei, convingeri, impresii sau decizii.

Nu este ultima predispoziţie astrală care le va permite să evolueze, să renunţe la concepţiile revolute, dar etapa aceasta are rolul de a-i trezi la realitate şi de a le atrage atenţia asupra unor perspective noi pe care ar fi indicat să le adopte în viitor; în general, acestea pot priviri orientarea lor profesională. între 8 aprilie, după ora 23.15, şi zorii zilei de 11 aprilie, discuţii, negocieri, consultări cu privire la valoarea şi rostul unui teren al unei case şi, implicit, a unei tranzacţii. Informaţii utile venite de la specialişti (sfaturi, avertismente, expertize) care le pot modifica intenţiile de moment cu privire la destinaţia şi viitorul unui bun patrimonial. între 11 aprilie, după ora 5.32, şi 12 aprilie, stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care le va permite să se regăsească pe sine mai repede şi să fie intuitivi. Radicalism în relaţiile cu acele cunoştinţe de care, în sufletul lor, s-au despărţit de mult. Incapacitate de a face concesii deşi, raţional, ei recunosc că ar trebui să fie îngăduitori. Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni,în mişcare aparent retrogradă, şi le va permite să corecteze exagerările şi disonanţele în percepţiile sau în viziunea lor despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 1-7 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.04.2021 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI