Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Pesti 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Ziua de 6 februarie nu le poate aduce acestor nativi vreun motiv de bucurie. Prietenii nu sunt, de la un timp, un motiv de jubilatie pentru Pesti. Distanta si tacerea pe care si-au impus-o fata de o serie de persoane, pentru ca asa au gasit de cuviinta, la un moment dat, dupa o analiza sau in functie de o circumstanta descumpanitoare, care prin forta imprejurarilor i-a separat, i-a instrainat sau i-a insingurat de unele persoane se va mentine ca o tendinta activa din punct de vedere astral.

Chiar si atunci cand se intalnesc cu cineva, constata ca nu au prea multe de spus si aleg sa taca si sa observe. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), furtuna astrala a Lunii Noi din Varsator, agita, cu toata forta ei, casa a XII-a a cerului lor astral si, in functie de ce intalneste pe configuratia astrala a momentului nasterii, provoaca stari proaste pe fond nervos, respectiv, tulburari neurologice, comportamente modificat, manifestari clinice cu privire la circulatia arteriala, in general, si cea venoasa, in special, ori cu privire la fiziologia picioarelor de la rotula pana la glezna. Alteori, poate induce revolte interioare si metamorfoze nebanuite, Pestii putand sa vadeasca, dupa aceste zile, sentimente, atitudini si idei noi fata de un aspect de viata, o problema personala sau un proiect. Forta cu care Luna Noua impune schimbari si decizii in viata Pestilor nu este de neglijat chiar daca transformarile nu sunt constientizate de catre nativi, imediat, ele facandu-se simtite, mai tarziu, intr-un chip discret.
Perioada 9 – 11 februarie (pana la ora 12), se poate numi „linistea de dupa furtuna” si le aduce nativilor o binefacatoare posibilitate astrala de reparare interioara. Multe lucruri se corecteaza, in acest rastimp, in sufletul si in constiinta Pestilor, punand bazele unei binefacatoare refaceri de sine. Intre 11 si 12 februarie, scurte enervari plecand de la bani.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI