Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 7-13 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 5 - May - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 7-13 MAI 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 7-13 MAI 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 MAI 2016. Pesti 7-13 MAI 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, se contureaza o perioada buna pentru toate tipurile de exprimare deschisa, publica, pentru orice tip de dialog in care nativii pot face o impresie buna prin stabilitatea lor fizica si psihica, prin bun simt, logica, temei in ce fac, ce spun si ce gandesc, prin organizarea interioara ori pin valoarea unor idei si proiecte pe care le prezinta, le sustin si pe care reusesc sa le consolideze, obtinand sustinere, ajutor, colaborare pentru materializarea lui. Uneori, aceste demersuri presupun o deplasare.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, vartejul obligatiilor familiale si parteneriale, casa, gospodaria, si obligatiile profesionale vin de-a valma, le complica existenta, aducandu-i in starea pe care romanul o defineste atat de bine cand spune: „nu mai stiu pe ce sa pun mana”; toate vor fi urgente, toate se vor cer rezolvate si toate vor depinde de eficienta si efortul personal al nativului din Pesti, care se va vedea obligat sa rezolve singur o multime de lucruri importante dar si de fleacuri, neavand cum sa delege nimic, nimanui. Intre 10 si 11 mai, Pestii vor suferi de pe urma unei emotivitati crescute, al unui sentimentalism care ii va face vulnerabili in fata suferintei sau problemelor altora, implicandu-se in cauza unora cu generozitate si spirit filantropic. Partea buna a acestei perioade vine de la Jupiter, Guvernatorul lor nocturn, care, din 10 mai, va reveni la mersul direct si va fi aliatul lor de nadejde, pentru aproximativ trei luni de acum in acolo, in toate problemele ce tin de relatii, procese, contracte, casatorie, afaceri. Intre 12 si 13 mai, se poate pune problema rezolvarii unui loc de munca in chipul cel mai onorabil, poate chiar flatant. Pestii pot fi promovati, pot face impresie buna, se pot impune la locul de munca prin valoare personala sau printr-o performanta de exceptie. Moment al unei victorii profesionale. Atentie la munca in exces, la emotiile puternice care pot solicita in chip neplacut cordul sau sistemul arterial.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI