Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Rac 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), dorinta de emancipare, de afirmare sau de spargere a unor tipare de actiune care sa le permita sa progreseze ori sa se faca cunoscuti. Desi traita intens, uneori dramatic, perioada se asociaza cu ostilitati, blocaje sau piedici de natura familiala sau parteneriala, petrecute, uneori, in ultimul moment ca o surpriza.
Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), tendinta firava de stabilizare a unor relatii de prietenie. Dinspre sectorul „inima” tristeti, indoieli, constatari nepacute care le amarasc sufletul.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), instabilitate mentala.
Racii cu greu se vor putea concentra asupra unui subiect. Mintea lor va fugi de colo-colo, nepermitandu-le sa aprofundeze o tema de viata. La aceasta stare se poate adauga si iritabilitatea provocata de faza Lunii Pline, de la inceputul noptii de 14 decembrie, care va rascoli axa celor doua case ale sanatatii.
In general, se vor inregistra procese inflamatorii, congestive, reactii organice insotite de febra. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, se va instala o perioada delicata prin lipsa de energie fizica, prin mobilizarea greoaie, prin reactiile lente sau blocate de inhibitii interioare: unora le va fi frica sau jena sa faca anume demersuri, sa ceara si sa pretinda un drept de-al lor. Delicatetea lor funciara va fi dublata de o lipsa de vointa temporara.
Intre 15 si 16 decembrie rezonanta astrala dificil de suportat de catre multe persoane, indiferent de varsta, care va introduce notiunea de „incurcaturi” care se conditioneaza una pe alta in plan personal, familial, partenerial, procesual, social, public si profesional.In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), dorinta sau nevoia imperioasa de a face o cumparatura de lux, de reprezentare sau care intra in categoria cadou scump.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI