Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Rac 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Intre 10 si 11 octombrie dimineata cei nascuti in zodia Racului se pot confrunta cu informatii stringente, ce-i obliga sa se decida repede, pe moment. Sub povara presiunii timpului, ei nu mai pot luat in calcul toate detaliile si nu mai pot analiza atent toate consecintele.
Aceasta forma de constrangere este de natura sa-i faca sa-si „ascuta” toate formele de perceptie si intelegere pentru a nu gresi in hotararile lor. Intreaga saptamana detine un potential astral defavorabil linistii interioare necesare sustinerii unor examene sau negocierilor subtile. Risc de confuzie sau de iluzie pierduta pe 16 octombrie.
A nu se face calatorii, excursii sau deplasari decat daca este cu adevarat necesar. In sectorul casei a III-a, intra pe 10 octombrie, Sensul Vietii, ceea ce presupune ca scoala, invatatura (pentru cei mai tineri) devin

fundamentale, iar discutiile si pragmatismul sunt, pentru cei maturi, nota generala a conduitei lor pe viitor.
Pedeapsa in Viata intra, in aceiasi zi, in casa a IX-a, marcandu-le orice proiect pe termen lung si orice chestiune de constiinta care va trebui reformulata dupa ce, de-a lungul timpului, i se vor fi revelat erorile.
Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie se ridica problema unui inceput de drum sau de atitudine in functie de felul in care va „lucra”, din astral, faza de Luna Noua si de felul in care vor reusi (sau nu !) sa depaseasca si sa rezolve consecintele unei vesti cu privire la averea familiei, la patrimoniul personal, la relatiile intre rude ce-l privesc pe nativ.
Zilele de 16/17 octombrie aduc un factor in plus de risc si ingrijorare. Intre 14 si 16 octombrie dimineata se pun fie probleme sentimentale fie, sentimente rascolite de relatiile cu copiii. Pe 16 octombrie dupa-amiaza si, dupa aceea, pe 17/18 octombrie, se pun probleme legate de locul de munca (contracte, litigii, negocieri, chestiuni de legalitate).

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI