Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 11-17 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 9 - February - 2017

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 11-17 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 11-17 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Rac 11-17 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 11-17 Februarie 2017

Intre 11 si 12 februarie dimineata, furtuna va veni in cele doua case ale banilor si/sau avantajelor materiale de la faza de Luna Plina precum si de la eclipsa ce va opera in acelasi moment si care va da o turnura brusca, brutala, surprinzatoare si drastica unor evenimente care, chiar daca nu se vor petrece aievea, vor sugera iminenta unei ipostaze ce-i va speria pe cei nepregatiti financiar (fara o mica rezerva de bani). E nevoie de calm, rabdare, stapanire de sine, autocontrol, pentru a gasi cele mai bune si rationale solutii; de aceea, nu va hazardati, nu acceptati ajutoare vicioase si nu va implicati in „combinatii”

periculoase. Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, momente al cumpatarii, ale prudentei care ii vor determina sa-si verifice informatiile inainte de a actiona. In siajul acestei atitudini rezervate, se va inscrie amanarea sau contramandarea unei intalniri, participarea la o intrunire, efectuarea unei deplasari. Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a VI-a a sanatatii si a muncii, pozitie in care va ramane multe luni de acum incolo, generand situatii incomode la locul de munca sau legate de felul in care se desfasoara o activitate lucrativa (contestari, aplicarea unor masuri interne, alinierea la normele legale) care-i vor dezavantaja pe cei nascuti in Rac. Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, stare de agitatie, de revolta si de nemultumire provocate de relatiile de familie, de evenimentele care se deruleaza in viata celor apropiati (mai ales parintii nativilor) ori in legatura cu situatia averii personale, a patrimoniului familiei sau a situatiei locative. Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, mici puseuri de gelozie, de egoism ori comportament „hiper-matern” (control exagerat, autoritarism, rigiditate) in relatia mama/copil, indiferent de varsta ambilor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI