Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Rac 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Si acesti nativi fac parte din categoria celor care se confrunta cu o serie de cuadraturi pe sectoarele importante ale existentei lor, dintre care, axa caselor IV – X, ce patroneaza familia si cariera, raman cele mai solicitate.
Prezenta planetei Venus in Scorpion, alaturi de planetele in tranzit prin Pesti alcatuiesc multiple trigoane regale menite sa le aduca un suport manifestat discret dar profund pentru tot ceea ce simt, traiesc, pentru tot ceea ce-i impresioneaza si ii determina la nivel emotional.

Pe 12 decembrie, pana la ora 9 dimineata, se manifesta ultimele raze ale prezentei Lunii in casa sanatatii, ceea ce le poate da un plus de energie sau de incredere.
In restul zilei de 12 apoi, pe 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), Luna, in opozitie cu zodia Racului, alaturi de Pluton si Mercur in conjunctie, ii transforma in niste persoane grijulii, exigente in relatiile parteneriale, meticuloase in chestiunile contractuale sau chiar rigide atunci e vorba de un conflict sau de un derapaj comportamental in relatiile de cuplu, in stare chiar de reactii bruste, surprinzatoare.
Din dupa-amiaza zilei de 14 decembrie si pana pe 16 decembrie seara (ora 20), unii se pot ocupa de plasamente financiare sau se vor framanta in cautarea unei solutii ingenioase intr-o directie a avantajelor materiale.
Pe 16 si 17 decembrie, ii preocupa spiritul si sufletul. Vor sa se reechilibreze cuplandu-se la energiile benefice ale artei, culturii, religiei, filosofiei, preocuparilor superioare. Unele persoane, care dezvolta activitati publice, pot sa aiba putere de convingere asupra unor grupuri de persoane, pot impresiona publicul sau pot dezvolta idei si teorii care sa „prinda” la un segment de populatie dar care sa starneasca si critici sau opozitie din partea grupurilor de interes adverse.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI