Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Rac 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, Racii vor cheltui multa energie pentru a se impune intr-un grup de lucru, pentru a risipi indoielile privitoare la competenta sau calitatile lor umane.
Din pacate, in aceasta perioada, ca, de altfel, in intreaga saptamana, familia nu va fi alaturi de ei si o serie de chestiuni in neregula (conflicte, mai vechi, interese divergente, etc.) provenind din trecut, vor produce in continuare efecte asupra lor, abatandu-le atentia de la chestiunile importante sau urgente.
Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa muncii si va permite o serie de discutii utile pe chestiuni de principiu (mai ales contracte) iar Venus va intra in casa a VII-a unde, in urmatoarele saptamani va aduce o unda de pace sau de sansa in relatiile parteneriale zbuciumate.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), relatiile sentimentale nu vor evolua bine. Luna Plina din ziua de 14 noiembrie va amplifica vibratia Lunii Negre permitand, astfel, izbucnirile patimase de gelozie. In general, felul in care acesti nativi isi vor exprima sentimentele nu va fi pe placul prietenilor si a celor dragi. Este bine ca, in acele zile, Racii sa nu ia decizii cu privire la soarta acestor relatii.
Intre 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane, nemultumite de felul in care evolueaza starea lor de sanatate, se vor pregati pentru un consult, un tratament sau o interventie chirurgicala intr-o clinica din strainatate.
Posibile deplasari in interes de serviciu, de scurta durata, in afara tarii. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, nativii se vor cufunda in trairi afective complexe. De la sfarsitul saptamanii, Jupiter va incepe sa faca o cuadratura stransa (la doar un grad diferenta) cu Pluton, aspect dur, rigid, greoi care isi va pune amprenta, pentru aproape o luna de acum in acolo, pe relatiile pe implicarea rudelor in desfasurarea unor litigii.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI