Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 13-19 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 13-19 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 13-19 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Februarie 2016. Rac 13-19 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 13-19 Februarie 2016

Pe 13 februarie, pana la pranz, nativii din Rac se pot confrunta cu situatii dramatice prin felul in care se instaureaza o serie de evenimente in viata lor sau in campul activitatii profesionale si/sau publice. Din dupa-amiaza zilei de 13 februarie si pana pe 15 februarie (pana la ora 17), relatiile cu prietenii sau cu cei

dragi vor trece prin crize, diferite ca intensitate, in functie de motivul care le genereaza. Este vorba de interese divergente sau de tertipuri care, o data identificate, ii obliga pe Raci sa reactioneze la randul lor, in mod brutal.
Daca, din 14 februarie, este vorba de bani si avantaje materiale, se poate vorbi de un conflict verbal patronat de Mercur, pentru ca, din 17 februarie, situatia se complica prin aparitia planetei Venus care va crea, in acelasi sector, piedici pentru urmatoarele cinci luni. Intre 15 februarie (dupa ora 17) si 17 februarie, nu sunt indicate actiunile riscante, insuficient analizate. Subiectivismul, superficialitatea, impulsul de moment fiind cei mai prosti sfatuitori care pot altera relatiile la locul de munca dar care, mai ales, le pot deteriora starea de sanatate la nivelul circulatiei arteriale, a registrului in care evolueaza tensiunea arteriala sau fiziologia sistemului nervos la nivelul membrelor superioare si inferioare. Intre 18 si 19 februarie, acesti nativi beneficiaza de prezenta Lunii, Guvernatorul lor, in sectorul lor zodiacal, adica in domiciliu, ceea ce le poate da energie si rezistenta psihica sporita.
In ziua de 19 februarie, la ora 07:34′ dimineata, Soarele va intra in zodia Pestilor, in casa a IX-a a cerului astral al acestor nativi, ceea ce le va limpezi mintea, le va da o perspectiva noua, evident, una superioara, asupra evenimentelor curente din viata lor dar, totodata, ii va face apti sa intocmeasca un plan de succes privind evolutia lor profesionala, acumularea de cunostinte sau schimbarea mentalitatii.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI