Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 13-19 Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2017

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 13-19 Mai 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 13-19 Mai 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Rac 13-19 Mai 2017

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 13-19 Mai 2017

Intre 13 si 14 mai dimineata, se pot contura sau chiar se pot declansa situatii speciale la locul de munca generate de constrangerile legale prin care trece respectiva institutie la care lucreaza Racii. Pe fondul acestor schimbari, evenimentele se deruleaza extrem de repede iar unii colegi sau chiar sefi vor incerca sa-si apere pielea, sacrificandu-i pe Raci. Enervarea acestora va fi justificata dar, atata timp cat nu vor sti cu precizie de la cine „li se trage”, este bine sa nu lanseze amenintari sau acuzatii. E nevoie de stapanire de sine si de atentie sporita. Posibile stari organice neplacute legate de fiziologia aparatului loco-motor, de circulatia arteriala si de functionarea sistemului nervos care coordoneaza activitatea bratelor si picioarelor.

Atentie sporita in cazul celor care fac sport de performanta pentru ca, pe acest fundal astral, din dorinta de a obtine rezultate bune, nativii pot face excese la antrenamente sau in timpul competitiilor, provocandu-si entorse, elongatii, rupturi musculare, traumatisme, inflamatii, edeme. Cei in varsta trebuie sa evite sederea indelungata in picioare si activitatile care solicita musculatura. Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, nativii vor trebui sa faca slalom printre micile si marile lor interese personale si cele ale sotului/sotiei sau ale partenerilor de activitati consfintite printr-un contract. Ciondaneli in familie. Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, surpriza baneasca. Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a XI-a a prietenilor, prilej de a stabili noi contacte umane, de a relua dialogul cu persoane pe care nu le-au vazut de mult timp. In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, dorinta de a schimba atmosfera in care traiesc, ii va face sa se indrepte spre arta, spectacole, lecturi placute, preocupari elevate.
Citeste si Horoscop Lunar Aprilie 2017:

Horoscop Lunar Mai 2017

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI