Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Rac 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 15-21 August 2015

A trai cu gandul la bani este, in aceste zile, o chestiune fireasca. Putini sunt cei care, cel putin in Romania, nu muncesc, nu au grija zilei de maine si o duc bine. De aceea, avem motive sa credem ca toata lumea „obisnuita” care apartine acestui semn zodiacal, va avea parte de o saptamana in care nu vor face decat calcule – cat sa cheltuiasca, planuri – cum sa castige si alti bani in afara salariului.
Pentru unii poate functiona un strop de noroc care sa le permita sa-si rezolve mai repede ori mai simplu problemele banesti curente. Altii se vor dedica cu harnicie unor activitati de pe urma carora le poate veni un avantaj material, chiar daca nu este vorba de salarizare propriu-zisa.
Cei tineri, intre 23-24 de ani sau maturii, intre 47-48 de ani, se pot vedea obligati sa se integreze in forme organizate de invatamant, pentru a imbunatati sectoarele in care pregatirea lor profesionala scartie sau CV-ul lor nu le permite sa obtina postul dorit. Intre 16 si 17 august se pot dovedi atenti, rabdatori si meticulosi in tot ceea ce presupune invatare, memorare, sintetizare, organizare a cunostintelor.
Sunt favorizati cei ce se indreapta spre domenii practice, tehnice, de executie si mai putin cele de

conceptie, creatie sau interpretare. Intre 18 si 20 august dimineata, mai de mila, mai de sila, se ocupa de chestiuni locative, domestice sau familiale. pe 20-21 august, Racii pot trece prin stari de tristete, melancolie, provocate de o relatie sentimentala ce schioapata sau care, desi s-a terminat, continua sa-i preocupe si sa-i tina captivi amintirilor.
Nu sunt excluse crizele de gelozie. Relatiile cu copiii vor trece, in aceste trei zile, prin incercari din cauza nesinceritatii, eschivei sau tendintei de a-i manipula de care dau dovada cei mici. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI