Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Rac 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), interesul nativilor se va concentra pe problemele de serviciu. Poate fi vorba de informatiile sau speculatiile vehiculate privitoare la viitorul locului lor de munca sau de posibilele transformari in regimul salarial.
Apogeul acestei etape se va inregistra pe 20 iunie, evenimentele precipitandu-se din cauza fazei de Luna plina care va actiona pe acest sector. Pe fondul Lunii Pline si al impactului Solstitiului de vara, sanatatea Racilor va fi pusa la incercare. Acestia vor avea un stres provocat de energiile degajate care le vor rascoli afectiunile mai vechi sau pot acutiza unele stari organice de moment.

Atentia majora trebuie indreptata spre conservarea energiei si evitarea oricaror exagerari si imprudente in ceea ce priveste circulatia arteriala si venoasa si fiziologia aparatului loco-motor ori a sistemului nervos care controleaza activitatea membrelor superioare si inferioare.
De aceea, este indicat sa nu se faca antrenamente excesive, sa nu se depuna eforturi fizice, sa nu se exagereze cu excursiile, drumetiile si sporturile de agrement cu grad mare de risc. Intr-un alt plan, se contureaza riscul de a se insela intr-un rationament sau de a cadea victima dezinformarii si confuziei din jurul lor.
Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, vor incepe sa se contureze probleme parteneriale care se vor deveni o realitate personala, pe fondul schimbarilor de statut astral (intrarea, pe 18 iunie, in semnul zodiacal natal al Racilor, a planetei Venus si, din 21 iunie, a Soarelui) care, in opozitie cu Pluton si Uranus, vor contribui, saptamanile urmatoare, la radicalizarea relatiilor de familie; drept care, in cuplurile care „scartaie” de ceva vreme, se pot produca certuri, rupturi definitive, parasiri, abandon conjugal, divorturi.
Relatiile se vor complica si cand va fi vorba de afaceri, contracte, alte parteneriate. Se va contura tendinta paguboasa de a se crampona, cand va fi vorba de un litigiu, de fleacuri si detalii. Intre 23 si 24 iunie, efort de a gasi solutii la un beneficiu scontat.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Rac 18-24 Iunie 2016”

  1. Carmen says:

    Noi racii numai probleme avem! Cand o sa ne fie bine nu stiu, parca suntem blestemati!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI