Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Rac 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Semn zodiacal solicitat de cateva saptamani incoace de Careul in T pe semne Cardinale care ii pune intr-o ecuatie anevoioasa. In perioada cuprinsa intre 19 si 25 decembrie, tensiunile interioare si complicatiile exterioare se inmultesc, constituind nota generala a acestei saptamanii cat si a urmatoarelor 30 de zile, cat va tranzita Soarele zodia Capricornului.
Pe 19 si 20 decembrie, unii pot avea mici surprize sau pot tresari la auzul unor vesti care, direct sau indirect, ii privesc si pe ei.

Intre 21 si 22 decembrie, vor manifesta tendinta de a stabiliza niste relatii pentru siguranta lor interioara. Relatiile sentimentale vor suferi de pe urma unei tendinte posesive, a unor accese de gelozie sau a unui comportament exigent, revendicativ.
Din 22 decembrie, Soarele se va instala in casa a VII-a, in opozitie cu Soarele natal al Racilor si, din aceasta postura, va opera, alaturi de Mercur – pe termen scurt – si alaturi de Pluto – pentru 30 de zile, o serie de delimitari ale nativilor fata de intentii, tendinte, oferte, implicari care vin, sub diferite forme, spre ei.
Pe 23 si 24 decembrie sunt posibile dialogurile de taina sau informatiile care vin pe cai discrete. Nativii, interesati de un detaliu, de un context sau de un aspect de viata asupra caruia, vor cerceta, vor studia, se vor documenta si vor analiza.
Pe 25 decembrie, Luna se va afla in domiciliu si le va tranzita semnul natal, dand trairilor si reactiilor lor firescul si specificitatea zodiei in timp ce faza Lunii Pline in Rac le va da posibilitatea sa vada, sa intuiasca, sa presimta, sa anticipeze ceea ce se va intampla cu unele sectoare ale existentei lor.
Acestui moment astral i se adauga efectele celor sapte opozitii si cuadraturi pe semnele Cardinale care le vor rascoli domenii esentiale de viata aducand in prim-planul atentiei lor locurile vulnerabile ale acestei etape de viata.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI