Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Rac 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Un culoar de actiune interesant si profitabil se contureaza intre 19 si 20 martie, in privinta banilor nativilor din Rac, mai cu seama a celor obtinuti din salariu sau din orice forma de retribuire a muncii sau in urma accesului la noi raspunderi socio-profesionale sporite (avansari, numiri in functii importante, etc.).
Aceste ipostaze pot surveni pe nepregatite, pe fondul unor schimbari de ultima ori in institutia in care muncesc zi de zi sau acolo unde activeaza ca invitat, colaborator, partener, etc.).

Intre 21 si 23 martie dimineata, nici un drum si nici o deplasare nu este avantajata. Pandite de neplaceri sunt chiar si deplasarile curente prin oras iar aspectul, inceput in acest rastimp, va continua, intensificandu-se spre 25/26 martie.
Nici initiativa unor dialoguri pe chestiuni de principiu, de morala, de credinta, de traditie, de educatie, sfaturile etc. nu este inspirata. Nota generala este de degradare: de la una se porneste si in alta parte se ajunge pe principiul „unde dai si unde crapa”, si asta pentru ca nativii se „sifoneaza” repede, sunt susceptibili, au impresia ca, in afirmatiile cuiva, exista mereu un subtext, un atac mascat la adresa.
Pentru a evita disputele inutile, nativii trebuie sa-si aduca aminte ca „cine tace, castiga de doua ori”. Uneori, acest fel de a se lasa dusi de valul sporovaielii cotidiene se poate manifesta la locul de munca, Racii primind, de la colegii si sefii lor, ostilitate si combativitate.
Intre 23 martie, dupa ora 8 dimineata, si 25 martie, se pun premizele unui Patrat Mistic, in a carui alcatuire intra o faza de Luna Plina dublata de o eclipsa de Luna, ceea ce complica datele problemei. Vor intra in joc imaginea, opinia publica, demnitatea, ponoasele pe care le trag de pe urma cuiva din familie, precum si toate tipurile de intelegeri, colaborari si parteneriate care se „smucesc” care-ncotro, numai in avantajul Racului, nu.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI