Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Rac 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, evolutie nefavorabila, provocata de banii pe care ar trebui sa-i primeasca nativii, ca retributie, sau de felul in care evolueaza o intelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donatie, mostenire).
Ar putea aparea o clauza surpriza, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdictiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnura brusca, ce va reaseza prioritatile si interesele. Daca va fi vorba de un transfer de bunuri si una din partile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretentii, sau un fost/fosta iubit care face sicane, atunci situatia ar putea lua o intorsatura complicata prin stricarea relatiilor personale.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a VI-a a muncii si va dinamiza (sau dinamita?!) un conflict preexistent sau va conduce la masuri juridice ce vor lovi in interesele banesti ale angajatilor (v. mai sus) sau chiar in statutul intreprinderii. In planul sanatatii, Soarele va da un plus de energie si vigoare tuturor nativilor dar va solicita, mai mult ca in alte dati, fiziologia ficatului, functiile hepatice, circulatia arteriala si venoasa la nivelul membrelor inferioare.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, ganduri incurcate si pierdere de timp in dialoguri inutile. Din seara zilei de 23 noiembrie, pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, imposibilitatea finalizarii unor tranzactii, negocieri anevoioase, atitudine ostila a unor parteneri fata de ideile, solutiile sau deciziile nativilor (mai ales in afaceri).
Anchetele si procesele se vor bloca intr-o directie ce nu va fi depasita decat la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, dupa ce va fi scos la lumina aspecte neplacute. Nota generala a saptamanii viitoare o vor da cele sapte cuadraturi si opozitia dintre planetele aflate in tranzit pe directia Balanta/Capricorn/Berbec.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI