Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop URANIA Rac 19-25 Octombrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 18 - October - 2019

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 19-25 Octombrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 19-25 Octombrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019. Rac 19-25 Octombrie 2019

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 19-25 Octombrie 2019

In prima parte a zilei de 19 octombrie, efort de a ajunge la sursa unei motivaţii care a generat probleme profesionale; efort de a se adapta la o situaţie legată de locul de muncă şi care acţionează în chip neplăcut asupra lor (introduce limite sau chiar interdicţii).

Discrete solicitări ale sistemului nervos periferic. între 19 octombrie, după ora 13:43, şi după-amiaza zilei de 21 octombrie, Luna va traversa zodia Racului şi le va da celor care aparţin acestui sector zodiacal un plus de abilităţi care se vor manifesta, acum, în largul lor prin susţinerea Lunii, puternică,în tranzit prin domiciliul ei. Perioadă a multor antagonisme, mai vechi sau mai noi, care privesc persoana lor, familia, căsătoria, contractele, duşmanii şi procesele, precum şi cariera, de unde şi ipoteza unor conflicte interioare născute din concluziile obiective, dar care nu au darul de a-i mulţumi sau linişti. între 21 octombrie, după ora 19:29, şi seara zilei de 23 octombrie, (mică) criză de orgoliu, de vanitate sau pe deplin motivate, născută de felul în care se derulează plata unei activităţi profesionale şi care va avea darul de a-i nemulţumi, de a-i pune în situaţii delicate sau de a lua o decizie cu privire la eventualele artificii prin intermediul cărora ei ar urma să fie remuneraţi şi care nu corespund principiilor şi conduitei lor. în seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:20, Soarele va intra în zodia Scorpionului şi va începe, până pe 22 noiembrie, să “facă valuri” în sectorul sentimentelor şi al relaţiilor bazate pe emoţii, trăiri interioare, atracţie. Va urma un răstimp al tulburărilor afective, al pasiunilor intense, al percepţiilor subiective, deformate de entuziasm sau, dimpotrivă, de dezamăgire. între 23 octombrie după ora 22:30, şi 25 octombrie, chestiuni administrative, relaţii cu instituţiile statului, efort de a se informa cu privire la legislaţie.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI