Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Rac 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Desi, in mod normal, 2 si 3 ianuarie sunt zile libere, unele aspecte rigide, cu nuanta de constrangere, se pot observa prin intermediul discutiilor, a unor atitudini, al conditiilor sau al cadrului legislativ de ultima ora, in privinta unor colaborari, parteneriate, afaceri sau chiar in registrul conjugal. Indiferent de optiune, un nativ din Rac va constata ca, ceea ce doreste sau initiaza el, lezeaza un alt aspect de viata personala – familie, cariera, casnicie etc.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa beneficiilor. Pentru ca perioada sederii lui in acest sector este scurta, este bine ca nimic din ceea ce se bazeaza pe banii sau bunurile pe care ar urma sa le primeasca Racii prin

intermediul unor tranzactii generoase, sa fie luat in calcul, ca un temei solid, pana la jumatatea lunii februarie, cand Mercur va reveni, dupa retrogradare, in Varsator.
Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa relatiilor afective dar si a relatiilor cu copiii. Relatiile sentimentale vor avea de suferit, pana pe 5 martie, de pe urma unei atitudini exigente sau exagerate.
Relatiile nativilor cu copiii se pot complica, aparand atitudini ostile, reactii negativiste, copiii manifestand tendinta de a-i controla, de a-i santaja sentimental pe parinti sau de a le ignora demersurile pedagogice, de unde si fireasca nemultumire a acelora.
Primele semne pot aparea inca din 4, 5 si 6 ianuarie dimineata, cand sunt posibile scenele de gelozie sau dorinta cate unui Rac de a-si „pedepsi” iubitul sau iubita.
Intre 6 si 8 ianuarie dimineata, la locul lor de munca, pot avea loc schimbari si masuri organizatorice de genul „una calda, una rece”.
Din 8 ianuarie dupa-amiaza, unii nativi pot deveni antipatici, taciturni, necooperanti. Este perioada cand se acutizeaza cuadraturile la grad perfect intre maleficii care alimenteaza sau exacerbeaza aceasta predispozitie conflictuala.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Rac 2-8 Ianuarie 2016”

  1. musa ion says:

    Informatii corecte!!!??? Sa trăim si vom vedea!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI