Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Rac 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Noaptea de 20 februarie s-ar putea sa fie, pentru unii nativi, una agitata, pe fondul gandurilor si situatiilor ciudate, de ultima ora. Framantarile interioare ii vor tine trezi dar solutiile vor intarzia sa apara.
Din 20 februarie, dupa ora 04:18′ dimineata, pana pe 22 februarie la pranz, o serie de persoane nascute in aceasta zodie pot avea probleme cu banii, cu averea, cu veniturile, cu conturile, cu intelegerile ce ar trebui materializate prin acte oficiale.
Mai intai, pentru ca pot apare tot felul de situatii care complica, incurca sau redefinesc termenii unui contract ori datele insesi ale unei mize materiale. In al doilea rand, perioada in sine e marcata de surprize

si razgandiri inexplicabile, mai ales ale unor parteneri de dialog, asa incat ar fi indicat sa nu se forteze nota.
Solutiile de scurta durata, acceptate pe principiul „pana trec puntea”, sunt pandite de pericolul unor sanctiuni si pagube ulterioare neluate in calcul, in prezent. Unele dintre ele nici nu le apartin, ca initiativa, Racilor, ci mai ales celor din anturajul lor care, din dorinta de a-i ajuta, le propun tot felul de aiureli.
Din 22 februarie dupa-amiaza si pana pe 24 februarie, nativii devin, fortati de imprejurari, stapaniti, metodici, calculati, puternic ancorati in realitate, animati de dorinta de a rezolva, una sau chiar toate probleme cu care se confrunta, pe calea dialogului. Usor de zis, greu de facut!
Este perioada cand opereaza Luna Plina in Fecioara pe casa schimburilor de idei si informatii ori ale contradictiilor de opinii si viziuni pe chestiuni majore care nu pot fi deslusite. In ciuda efortului depus, nativii vor ramane cu cate o necunoscuta.
Pe 25 si 26 februarie, in familiile unora, se poate produce un dezechilibru. Un factor de stres, ca un vartej, „va lua totul pe sus”, zgaltaind, de la o ora la alta, viata personala, cea de familie, casnicia, afacerile, procesele, imaginea publica, functia etc.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI