Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 20-26 Februarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2021

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 20-26 Februarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 20-26 Februarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2021. Rac 20-26 Februarie 2021

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie dimineata, context astral mai putin semnificativ pentru axa celor doua case ale sanatatii; evolutie organica in parametrii deja cunoscuti nativilor. Intre 22 februarie, dupa ora 5.53, si 24 februarie, la pranz, Luna va traversa semnul Racului si le va da celor care s-au nascut in aceasta zodie influxuri puternice (Luna va fi in domiciliu si isi va etala, in toata splendoarea lor, calitatile specifice).
In ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluand in zodia Varsatorului pana pe 16 martie, rastimp suficient pentru a repara niste erori de comunicare si intelegere, in plan general, si pentru a angaja intalniri si discutii pe o tema financiara/patrimoniala mai mult sau mai putin conflictuala.

Intre 24 februarie, dupa ora 14.23, si dupa-amiaza de 26 februarie, dialogurile sau initiativele menite sa puna ordine intr-o chestiune de interes material ar putea fi marcate de nerabdare, de nervozitate sau de o tendinta autoritara, nascuta din dorinta de a transa cat mai repede un litigiu care treneaza de mult timp.
In ziua de 25 februarie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Pestilor si pana pe 21 martie va rafina perceptiile nativilor, dandu-le un fel special de abordare a ideilor si a teoriilor pe marginea carora vor fi chemati sa se exprime intr-un mediu profesional sau academic. Alte persoane vor simti o adevarata placere si o chemare sincera catre domeniile care privesc morala, filosofia de viata, cultura, creativitatea, credinta.
Moment de inspiratie care va trebui valorificat de cei care scriu, elaboreaza studii si lucrari de speciale sau de cercetare. Din 26 februarie, dupa ora 19.08, si, ulterior, pe 27 si 28 februarie, metoda si organizare in activitatile didactice, pedagogice sau profesionale, indiferent de varsta nativilor, care se vor concentra pe problemele esentiale ale momentului.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI