Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Rac 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), sentimente neimpartasite, amaraciuni si tristeti, deziluzii care pot fi provocate de o persoana sau chiar de catre copii. Mic moment de criza de creatie pentru cei care activeaza in domeniul artistic: nu au chef, nu au inspiratie, nu pot sa se transpuna in pielea personajului din cauza unui prea plin sufletesc care ii tulbura.
Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, posibile reglementari legale in favoarea nativului sau care atrag de partea lui circumstante profesionale ce-i dau satisfactie (li se face dreptate, se ridica umbra

de indoiala ce s-a abatut asupra lor, repurteaza o victorie la locul de munca, etc.). Racii care au boli sau suferinte fizice vor respinge solutia unui tratament din categoria medicii alternative.
Pentru ca temerile lor sunt profund subiective (dar explicabile printr-un psihic suprasolicitat), este bine ca acesti nativi sa nu ia o decizie definitiva in aceasta privinta ci doar sa o amane pana in momentul cand vor fi in forma iar tratamentul va da rezultatele scontate si, nelasandu-se condusi de prejudecati si false argumente, intre timp, sa se informeze si sa se lamureasca.
Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, discutii preliminare semnarii unui act, consultari, „sondarea discreta a terenului” in vederea implicarii lor intr-o colaborare. Moment de raceala afectiva sau chiar de indiferenta in plan conjugal. Perioada de constrangeri sau contestari care vor pune intr-o ecuatie dificila activitatea profesionala si responsabilitatile lor publice.
Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), posibile surprize legate de un venit, un beneficiu, un gest cu consecinte materiale, mai ales pe fondul unui eveniment neasteptat, care schimba datele problemei si care se poate prelungi sau materializa pe 28 ianuarie (cand, pe casa a VIII-a, va fi Luna Noua) sau chiar pe 29 ianuarie, ca efect al acestei conjuncturi astrale.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI