Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Rac 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai se nasc tot felul de contradictii interioare care pleaca de la presimtiri, intuitii sau doar banuieli cu privire la o relatie sentimentala. Nativii se simt singuri, tradati, pacaliti sau abandonati. Dorinta lor de afectivitate este mare iar in absenta unor gesturi, cuvinte ori situatii care sa le confirme trainicia unei relatii bazate pe dragoste, atractie si incredere, este posibil ca ei sa se intristeze si sa se amarasca peste masura.
Aceasta intensificare brusca a suferintei se explica prin vibratiile pe care, din 21 mai, incepe sa le emane, in acest sector astral, Luna Neagra, intrata in Scorpion; ei i se va alatura, pe 27 mai, Marte, care va

reactualiza conflicte si banuieli mai vechi, aducand la suprafata trairi inabusite.
Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina le poate aduce Racilor o schimbare sau o implinire in plan profesional. Poate fi vorba de rezolvarea unui loc de munca, a unui transfer sau o promovare. In planul sanatatii, dupa 24 mai, cand pe axa celor doua case ale sanatatii va opera perechea nou formata Venus – Soare, se va putea vorbi de acutizarea unor suferinte mai vechi legate de fiziologia membrelor superioare sau inferioare, de circulatia arteriala, de circulatia periferica sau de fiziologia aparatului locomotor, incluzand musculatura si sistemul osos.
Cei care fac sport, mai ales de performanta, sau care se dedau unor exercitii de intretinere s-ar putea confrunta cu consecintele lipsei lor de masura si a exceselor. Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), nativii din Rac se vor dovedi cu precadere pragmatici, realisti si principiali in relatiile cu partenerii sau cunoscutii si aliatii.
Mercur, revenit la mersul direct din 23 mai, le va da impulsuri corecte, de bun simt, in toate relatiile ce tind sa se complice ori sa se destrame. Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, unii nativi, vor avea tot felul de idei, solutii si strategii, ingenioase – ce-i drept! -, cu privire la o chestiune materiala. Un rol important il vor juca informatiile transmise lor pe cai discrete (soapte, marturisiri, declaratii, indiscretii etc.).


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI