Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Rac 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie, Racii se pot lasa dusi de fantezie, pot face planuri frumoase. Altii incearca sa rezolve un segment al vietii lor apeland la solutiile ofertante al strainatatii sau ale unei plecari pe termen lung din tara.
Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus in practica ceea ce ii va obliga sa-si reconfigureze proiectele si sa se concentreze, in prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu in mod obligatoriu) un set de gesturi cu tenta oficiala: cereri, memorii, aprobari, autentificari de acte, depuneri de

dosare, inscrierea la cursuri, concursuri, vizionari etc.
Intre 22 si 23 noiembrie cei implicati in activitati publice sau care detin functii oficiale vor fi obligati sa se concentreze pe o serie de treburi ce impun spirit de initiativa, capacitate de a decide repede, de a actiona prompt, de a fi eficienti si, mai ales, curajosi.
Spre familie se indreapta contradictiile, complicatiile si situatiile ce evolueaza spre conflict. Intre 24 si 25 noiembrie unii Raci doresc sa-si consolideze relatiile cu persoanele din anturajul personal sau socio-profesional.
Vor sa stie pe cine si cat se pot baza sau doresc sa primeasca asigurari de solidaritate si cooperare intr-un demers de-al lor. Intre 26 si 27 noiembrie, viata nativilor din Rac capata accentele unui schimb de idei, informatii si pareri care se desfasoara discret sau chiar in secret.
Ii incearca tot felul de stari interioare de neliniste sau de indoiala pe care doresc sa le verifice. Acestea privesc casa muncii si a relatiilor cu colegii si sefii de la locul de munca. Alteori, poate fi vorba de sanatate. Aceasta stare interioara „inflamata” este amplificata de faza de Luna Plina care se produce in ziua de 26 noiembrie si care isi va rasfrange efectele si a doua zi.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI