Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Rac 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, sentimente ciudate, stari de spirit stranii, greu explicabile sau raportabile la realitatea inconjuratoare. Nu se poate spune ca multe dintre ideile care le trec nativilor prin minte au vreo justificare. Ei insisi se vor mira ce imaginatie bogata au ori ce vise ciudate le imbogatesc noptile.
Pentru cei care desfasoara activitati bazate pe inspiratie, fantezie, sensibilitate artistica, interpretare se poate ca aceste influxuri sa contina un sambure de progres, de inedit ori de efervescenta creatoare. In plan afectiv, ele vor da nastere insa la trairi stridente si la impulsuri profund subiective.
Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), se contureaza posibile evenimente si informatii legate de schimbarile care urmeaza sa se produca la locul de munca, prilej pentru

cei nascuti in Rac sa se gandeasca la felul in care va evolua viata lor profesionala pe termen scurt mai ales daca modificarile intuite vor veni in contradictie cu opiniile, convingerile sau principiile lor de viata.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, rastimp resimtit puternic ca un sir de constrangeri legate de sot/sotie, de casnicie sau, la limita, de o separare (divort?). Dar, casa a VII-a, unde se va produce faza de Luna Noua din 29 decembrie, este si cea a litigiilor si a reglementarilor contractuale, ceea ce va impune una sau mai multe reevaluari ale relatiilor parteneriale.
Pentru tot ceea ce inseamna proces sau demers legal, situatia astrala nu e confortabila, ea indicand, fara echivoc, limitari, interdictii, restrangeri ale unor drepturi sau capacitati de actiune. In plan relational, totul sta sub semnul tacerii, al racelii, al instrainarii sau al unei atitudini rezervate, fara efuziuni si sinceritati.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI