Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 25-1 Mai 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - April - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 25-1 Mai 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 25-1 Mai 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-1 Mai 2015. Rac 25-1 Mai 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 25-1 Mai 2015

Pe 25 aprilie acești nativi au Luna, guvernatorul lor, în tranzit, prin semnul lor natal, deci prin domiciliul ei, fiind o Lună puternică și, implicit, un bun sfetnic sau un bun doctor, pentru acești nativi.
Din 1 mai Mercur, planetă a gândirii practice și speculative, va intra în casa a XII-a și, de acolo, va putea să le dea, timp de câteva săptămâni, impulsuri bune, idei interesante sau măcar soluții ingenioase pentru a rezolva o chestiune personală (de bani dar și de bun plasament personal ori profesional) în mod discret sau prin intermediul unor relații mai puțin vizibile.
Noroc la informații transmise pe căi speciale (mesaje, scrisori, aluzii, „șoapte”) care pot contribui, la un moment dat, în această primăvară sau vară, la stabilirea unor conexiuni necesare ce le lipsesc în această

clipă și care pot funcționa în favoarea lor într-o strategie, într-un plan de dezvoltare personală sau într-o apărare ori o argumentare menită să limpezească lucrurile tulburate mai demult.
Acești nativi se pot baza pe ajutorul sau susținerea unor cunoștințe cu funcție sau statut public important dar, uneori, aceste persoane, deși favorabile unui demers al Racilor, pot face pe interesanții, dându-se mari, importanți și inabordabili, mai ales în perioada 26 și 27 aprilie, punându-i pe nativi pe gânduri.
Nu trebuie să se lase destabilizați de aerele de superioritate ale celor care nu fac decât, din prudență sau orgoliu, să-și „marcheze teritoriul” pentru a stabili o distanță, considerată de ei necesară, sau un raport de dependență. Dorință mare de a restabili sau regăsi liniștea din familie care să le permită să se refacă, ori să se odihnească.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI