Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 26-1 Februarie 2019

Postat de Urania Horoscop On 25 - January - 2019

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 26-1 Februarie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 26-1 Februarie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-1 Februarie 2019. Rac 26-1 Februarie 2019

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 26-1 Februarie 2019

Intre 26 şi 27 ianuarie dimineaţa, efort de a menţine echilibrul în relaţiile de familie tulburate de conflictele şi ostilităţile dintre soacră/ginere/noră ori, în general, între copiii căsătoriţi şi socri, între 27 ianuarie, după ora 9:31, şi 29 ianuarie după-amiaza, etapă încărcată din punct de vedere sufletesc cu amărăciuni, doruri, regrete. Femeile vor fi hipersensibile, hiperreactive, lacrimogene şi vor avea tendinţa de a exagera semnificaţia oricărui fapt de viaţă modest, banal sau trecător ca şi cum ar fi un „capăt de ţară”. Doar persoanele angrenate în activităţi creative şi interpretative pot avea un avantaj de pe urma acestui tranzit.

între 29 ianuarie, după ora 16:33, şi începutul zilei de 1 februarie, moment bun pentru toate tipurile de relaţii la locul de muncă cu şefii, colegii, subalternii, patronii. Unii Raci pot avea câştig de cauză într-un demers revendicativ salarial ori de statut profesional, mai ales dacă acest demers urmăreşte dovedirea nevinovăţiei lor, a unui abuz comis asupra lor, aplicarea incorectă a prevederilor legale; în acest caz va fi vorba de o reabilitare (repunere în funcţie), de o victorie morală, care poate fi asociată şi cu un câştig material (repunere în drepturi, despăgubire, restituire a sumei revendicate). Uneori, poate fi vorba de drepturi băneşti suplimentare (indemnizaţii, acorduri, compensări) ce decurg din activitatea depusă (pensie, ajutor de boală, de handicap, de naştere, de accident, de studii). Persoanele suferinde se vor întrema fizic, vor înregistra remisia unei boli sau îşi vor recăpăta cheful de viaţă. Din 1 februarie, după ora 2:47, relaţii conjugale distante, rezervate care lasă să se întrevadă o nemulţumire nerostită. Imposibilitate de a se ajunge la un acord în întâlnirile cu scopul de a remedia sau de a pune la punct o colaborare: ambele părţi se vor menţine ferm pe poziţii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI