Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Rac 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu se vor petrece evenimente semnificative, cu exceptia unor suparari, traite intens, in plan personal, fara a fi rostite cu voce tare. Ele ar putea fi starnite de evenimentele de data recenta care se petrec in familia din care provin. Desi nu vor crea efecte imediate, vizibile la nivelul deciziilor, totusi, ecoul lor le va tulbura linistea intreaga saptamana viitoare.
Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, va fi randul sentimentelor fata de copii sau o persoana draga inimii lor, sa fie rascolite. Racii vor fi in aceasta perioada hipersensibili, reactionand disproportionat fata de orice adiere care, li se pare lor, ca arata a tradare, a nepasare etc. De aici, un noian de trairi intense care vor starni lacrimile de furie, de neputinta, de frica, de singuratate, de tristete, de dezamagire.
Crizele de gelozie cu greu vor putea fi calmate de catre cei vizati. Pentru ca acest rastimp este marcat de un puternic subiectivism si de o tendinta astrala spre deformare, exagerare, etc., este indicat sa nu se ia decizii privitoare la viitorul relatiei care ii nemultumeste.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, cei care nu au un loc de munca isi pot gasi un plasament. Luna Noua din 29 noiembrie, ii poate pune in fata unei situatii pentru a carei solutionare trebuie sa ia o decizie: sa opteze, daca li se ofera alternative, cu privire la salariu, atributii si responsabilitati. Nota generala contine o referire la textul legii de aceea, pentru a evita orice eroare e bine ca nativii sa se consulte cu persoane obiective, corecte sau cu consilieri de specialitate.
Aspectul de „consultare” va fi valabil ori de cate ori se va pune problema unei decizii cu privire la oportunitatea unei interventii chirurgicale, a acceptarii unei terapii riscante, a plecarii la tratament in strainatate. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, nativii vor observa de unde provin opozitiile in demersurile lor legate de o colaborare sau de semnarea unei intelegeri.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI