Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 27-4 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 25 - February - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 27-4 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 27-4 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-4 Martie 2016. Rac 27-4 Martie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 27-4 Martie 2016

Dimineata zilei de 27 februarie va trece cu obisnuitele, de-acum, probleme familiale care se amesteca cu cele de afaceri, cu raspunderea profesionala, cu procesele etc. Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 29 februarie, interesul unora dintre nativi se concentreaza pe relatiile cu copiii sau pe relatiile afective.
Racii devin exigenti si, intrucatva, intoleranti cu micile derapaje ale celor dragi. Daca este vorba de persoane care desfasoara activitati de creatie sau interpretative, atunci performantele lor vor fi remarcabile, nativii facand proba virtuozitatii, a subtilitatii sau, de la caz la caz, a rafinamentului exercitat in

domeniul de activitate care-i reprezinta, fiind, in cazul unor vizionari, selectii etc., competitori redutabili.
Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), asupra mentalului lor planeaza dorinta de a pune in ordine o serie de activitati cu miza legala sau oficiala. Pentru unele persoane, acest rastimp poate veni cu o binefacatoare stare de incredere, de optimism in cazul in care trebuie sa urmeze un tratament, sa se supuna unor terapii – nu toate comode – ori sa faca acele gesturi necesare pentru a obtine avize, certificate, legate de starea lor de sanatate sau in vederea unei deplasari in scop medical, in afara tarii.
Intre 3 martie (dupa ora 12) si 4 martie, unii nativi s-ar putea vedea obligati sa-si restranga arsenalul de mijloace de reactie la provocari, sa fie extrem de retinuti si controlati in tot ceea ce intreprind, sa nu lase loc indiferentei, naivitatii sau hazardului in afaceri si demersurile oficiale.
Axa celor doua case ale comunicarii ramane deficitara, constiinta lor fiind „bantuita” de nehotarari, nedumeriri, indoieli sau neincredere in propriile forte. Aspect prost pentru orice tip de examinare a cunostintelor, abilitatilor sau performantelor profesionale.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI