Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 28-4 Mai 2018

Postat de Urania Horoscop On 27 - April - 2018

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 28-4 Mai 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 28-4 Mai 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-4 Mai 2018. Rac 28-4 Mai 2018

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 28-4 Mai 2018

Intre 28 şi 29 aprilie dimineaţa, tensiuni în familie sau, în absenţa discuţiilor în contradictoriu, disconfort emoţional din cauza suprasolicitării, din suprapunerea obligaţiilor socio-profesionale cu cele personale sau de familie. între 29 aprilie, după ora 9:12, şi 1 mai după-amiaza, stări de spirit încărcate de o emotivitate sporită, de melancolie,amintiri triste,predispoziţie spre lacrimi ori spre o abordare excesiv de sentimentală.

Unele persoane vor avea impresia că sunt persecutate de o fiinţă dragă lor; riscul de a se confrunta cu trăiri marcate de gelozie, de ambiţia de a demonstra ceva, de a se răfui, de a se răzbuna ori de a se de crampona de o relaţie. Aceste stări răscolitoare vor fi amplificate de Luna Plină din 30 aprilie, care se va produce pe casa a V-a, împingându-i, astfel, pe Raci (mai ales pe femei) să comită erori de evaluare şi să dea o interpretare dramatică unei atitudini, unui comportament sau unei afirmaţii, adică celebrul “a lua lucrurile în tragic”. între 1 mai, după ora 17:20, şi zorii zilei de 4 mai, posibilitatea de a valorifica o informaţie sau de a lua o decizie pe baza unui sfat, a unei sugestii, a unei intuiţii personale cu privire la o stare de lucruri în derulare la locul de muncă. Pe 4 mai, după ora 4:16, Luna va începe să tranziteze casa a VIl-a a relaţiilor parteneriale, atât de cooperare, cât şi conflictuale, introducând un accent împovărător ori de câte ori aceşti nativi vor încerca să abordeze un partener de viaţă sau un colaborator. De reţinut marcajul astral al întregii săptămâni asupra casei a Xl-a, unde nativii pot opera detaşări sau delimitări radicale de unii prieteni; criză relaţională, mai ales în preajma zilei de 30 aprilie. Se menţine tumultul social care îi motivează să se implice activ, în plan public sau profesional, într-o bătălie de principii sau de interese.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI