Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 29-4 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 29-4 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 29-4 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016. Rac 29-4 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 29-4 Noiembrie 2016

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, dorinta de a atenua conflictele din familie. In preajma datei de 29 octombrie, aceasta buna intentie s-ar putea lovi de idei, fapte si initiative ale unor membri de familie care vor risipi orice tentativa de impacare sau de intrare in normalitate ba, poate chiar, vor accentua conflictul mai vechi cu noi argumente.
Posibila furtuna pentru cei care detin functii si care pot intra in „coliziune” cu partenerii si colaboratorii apropiati. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), viata sentimentala o trece din criza in

criza, din tristete in tristete.
Revoltele impotriva siesi sau a partenerului de suflet sunt doar o forma de a refuza o realitate care avea aceleasi date si cu niste saptamani in urma dar, atunci, ei nu vroiau sa vada aceasta realitate. Acum, unii, pe fondul acestor stari de spirit acute, se pot decide sa rupa o relatie sau sa o conduca spre o optiune radicala de genul „ori/ori”.
Parintii pot fi profund nemultumiti de felul in care evolueaza relatia lor cu copiii sau de felul in care acestia inteleg sa se poarte in familie si in societate. Moment delicat din punct de vedere pedagogic care trebuie lasat sa se consume pentru ca, pe aceasta faza „fierbinte”, nici un demers pedagogic nu va avea succesul dorit.
Luna Noua va rascoli amintirile celor mai multi dintre nativi. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, satisfactie legata de activitatea curenta sau posibila victorie morala in disputa cu un sef care cedeaza si accepta o parte din punctele de vedere ale nativului.
Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, alte provocari, alte persoane, alte tensiuni, alte mize dar aceiasi nevoie de rezistenta interioara pe care Racii o vor rezolva adoptand o atitudine rigida, de-a dreptul refracta sau indaratnica (forma lor de rezistenta la ananghie), in lipsa altor resurse comportamentale.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI