Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Rac 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Săptămână importantă pentru că, în ziua de 5 ianuarie, are loc un eveniment astrologic se se petrece, firește, o singură dată pe an: Luna Plină în Rac.
Este „ziua lor astrală” și, cu niște zile în urmă, apoi, pentru niște zile după această dată, se poate vorbi de un soi de pregătire astrală, de freamăt. Aspectul este important pentru că intensifică latura emoțională (Luna este în domiciliu, deci avem de-a face cu o Lună puternică, ce-și manifestă din plin, toate ipostazele; iar acestea nu sunt de loc puține). Trăirile interioare și sentimentele sunt ridicate acum nu doar la cote mari de ardere ci ele devin, uneori, copleșitoare cu atât mai mult cu cât se combină cu amintiri ori cu evenimente de dată recentă care au lăsat urme nevindecate în sufletul lor.

Nu este un moment al expansiunii firii și al veseliei ci al introvertirii și al subiectivismului: nativii sunt preocupați de ei, de problemele lor, de stările lor, de rezolvările pe care trebuie să le găsească pentru universul lor plin de hățișurile unui prezent dificil de administrat. Uneori, partenerul de viață al unui Rac se poate simți îndepărtat brutal sau chiar exclus din acest univers.
Totuși sunt și o serie de aspecte de viață pe care – vor nu vor – vor fi obligați să le lase în urmă, fie și neepuizate în toate resursele.
După cum, vor fi obligați să țină cont de o nouă realitate ce se arată în viața lor și față de care trebuie să se reevalueze și să se adapteze. În unele cazuri, pentru o scurtă perioadă de timp după 5 ianuarie, se pot înregistra mici îmbunătăți ale unei chestiuni financiare sau surprize plăcute ori informații extrem de utile ce le vor permite rezolvarea cu bine a unei probleme bănești blocate până nu demult sau îngreunată de prea multe condiționări. Atenție, aspectul se va epuiza repede și va evolua spre o nouă blocare dacă nu se iau repede toate măsurile și deciziile necesare.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI