Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 31-6 Aprilie 2018

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2018

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 31-6 Aprilie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 31-6 Aprilie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 31-6 Aprilie 2018. Rac 31-6 Aprilie 2018

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 31-6 Aprilie 2018

Intre 31 martie şi începutul zilei de 2 aprilie, disconfort casnic, imposibilitatea de a duce la bun sfârşit activităţile domestice din cauza solicitărilor profesionale. Tracasare socială: Racii pot fi implicaţi şi chemaţi să fie activi ori să-şi asume sarcini publice şi sociale obositoare şi cronofage. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanţă, ceea ce va introduce un element de noutate de un radicalism surprinzător şi deranjant, mai ales din perspectiva efectului presupus al celor cincisprezece cuadraturi (aspecte disonante)

care se realizează între casa a Vil-a şi casa a X-a, ridicând miza disputelor, dar şi riscul ca unele evenimente să scape de sub control. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului şi va introduce o binefăcătoare undă de şansă sau de ajutor acordat de prieteni. Pentru că latura pozitivă a acestui tranzit nu va dura prea mult, ar fi bine ca nativii să speculeze toate oportunităţile pe această direcţie. între 2 aprilie, după ora 0:58, şi dimineaţa zilei de 4 aprilie, carusel sentimental, mai uşor de suportat decât în alte dăţi, mai rafinat în expresie şi mai profitabil pentru suflet. Racii vor simţi acut nevoia de a se împăca cu cineva (rude, copii, prieteni, iubit/iubită, soţ/soţie, colaboratori, ba chiar şi cu duşmanii) pentru a pune capăt unei suferinţe care durează de prea mult timp şi care acum li se pare (şi lor) exagerată. între 4 aprilie, după ora 8:55, şi seara zilei de 6 aprilie, chestiuni legale sau oficiale la locul de muncă; unele pot fi modeste ca impact pentru activitatea lor profesională, altele pot fi determinate de schimbările legislative, de aplicarea unor reforme care se vor reflecta şi în munca lor: volum, răspundere, orar, salarizare. Pe 6 aprilie, după ora 20:02, afectiv al unor contradicţii şi dispute care s-au blocat în premise false şi păguboase ori iniţiative neinspirate.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI