Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Rac 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Continua sirul zilelor in care relatiile parteneriale, afacerile, procesele sunt rascolite de tranzitele astrale. Pe 6 februarie, acest peisaj se imbiba cu o componenta afectiva puternica care, pentru acesti nativi, are o rezonanta aparte, fiind vorba de tranzitul Lunii care va intensifica contradictiile interioare si va face pe unii nativi sa ia decizii „la cald”, infierbantati de datele conflictului sau speriati de consecintele lui, intr-un chip

radical, exagerat. Acolo unde exista un Rac subred in fata acestor aspecte astrale, sotii se pot certa chiar fara un motiv real. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11 dimineata), acesti nativi pot gasi solutii ingenioase cu privire la o chestiune de natura materiala, patrimoniala.
Mai ramane si o accepte si cei implicati in aceasta directie adoptata de ei. Alteori, poate fi vorba numai de hazard, de ipoteze lipsite de logica sau spirit practic, pentru ca faza de Luna Noua are darul de a-i face extravaganti. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), Racii se pot lasa dusi de valul visurilor si proiectelor frumoase, menite sa le dea iluzia unei victorii viitoare, alteori se pot lasa prada remuscarilor, mai ales daca, in logica vietii cate unui nativ, se afla o poveste de dragoste ce s-a sfarsit sau nu merge bine. Revolta, suferinta, tristetea se pot amesteca, mai mult ca-n romane decat ca-n viata, cu momentele de fericire, exaltare sau speranta. Dar exista si o latura buna in acest moment astral, care, pentru unii, poate functiona salutar si anume sa insufle curaj si incredere in propriile forte, atunci cand este vorba de artisti, interpreti, creatori, oameni care lucreaza intr-un domeniu ce presupune sensibilitate, talent, inspiratie, originalitate.
Pe 11 si 12 februarie, viata sociala, cariera cunoaste o perioada de confruntari dure prin contestari care li se aduc unora, prin conflicte deschise care se pot declansa, acum, prin confruntari publice stridente.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI