Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Rac 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, in ciuda dorintei nativilor de a stabili pe baze corecte niste relatii de prietenie cu unele persoane, demersul nu le reuseste pentru ca acele persoane le vor oferi cel putin cateva motive de indoiala sau de ingrijorare cu privire la felul lor de a gandi si actiona, ori la caracterul si trecutul lor de natura sa strecoare indoiala in sufletul Racilor.
Intre 9 si 10 ianuarie, perioada de conversatii cu sine. Racii se vor ocupa de universul lor interior si vor cantari ori vor masura ce au facut bine, ce au facut rau, pana acum, pentru a decide mai cu spor mai ales in doua privinte fundamentale pentru existenta lor: locul de munca si, implicit, venitul, si sanatatea. Unii

simt nevoia unei informari complete, a aprofundarii unei situatii prin lectura, studiu, consultare cu specialisti.
Intre 11 si 12 ianuarie, Luna in tranzit prin Rac, semnul lor zodiac natal, ii va invalui cu influxuri ei bune, tandre, calde dar, restul caselor (IV, VII, X), locuite de planete aflate in relatii de cuadratura sau de opozitie, pot strica armonia creata de Astrul Noptii. Cel putin opozitia Jupiter/Uranus este de natura sa miste din temelii premizele vietii profesionale sau publice.
Din 12 ianuarie, Mercur va intra in casa a VII-a de unde, alaturi de Soare si Pluton, va radicaliza relatiile si evenimentele ce tin de partenerul de viata sau de afaceri, de negocieri si contracte. O atentie sporita trebuie avuta in legatura cu evolutia unor procese unde, propria lor prestatie (marturie, depozitie,precizare, cerere, aparare, etc.) trebuie sa fie impecabila, riguroasa si in conformitate cu adevarul.
Zvonul ca ar putea fi schimbati din functie trebuie luat in serios si, fara a face din asta o drama, sa se gaseasca solutii pentru o trecere lina de la un statut la altul sau pentru aflarea unui plasament echivalent.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI