Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Rac 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 8-14 August 2015

Pentru cei care s-au nascut in zodia Racului intrarea planetei Jupiter pe 11 august in casa a III-a legata de scoala, studii, invatatura dar, totodata si casa relatiilor cu vecinii, fratii constituie un factor pozitiv. Multe dintre relatiile cu persoanele cunoscute se stabilizeaza, evoluand in perimetrul avantajului reciproc.
In al doilea rand, pentru toti cei care doresc sa progreseze prin cunoastere, invatatura este acum un fel de a trai intalnirea cu diferitele domenii de predare la scoala, la facultate sau in cadrul cursurilor de specializare, acceptata ca o etapa important si necesara, nativii nemaiavand sentimentul unei corvezi ori de cate ori vor fi nevoiti sa puna mana pe carte ori sa faca exercitii practice.
Din 11 august pana la inceputul lunii septembrie a.c., ei pot sa acopere golurile din pregatirea lor pentru a face fata onorabil la examene si verificari. Saptamana le mai aduce acestora posibilitatea de a intalni o persoana care sa-i simpatizeze, sa-i ajute sau sa le dea incredere (8 august).
Pe 9 si 10 august le vin informatiile pe cai diferite, din mai multe parti, care privesc aspecte de viata diferite, cu toate sunt utile intr-un proces de lamurire interioara. Pe 11 si 12 august, Racii vor fi mai

sensibili, mai emotivi, mai lesne de suparat dar si mai usor de impresionat, de cucerit sau de convins.
Pe 13 si 14 august se poate produce (sau doar anunta) o schimbare in statutul lor financiar, legata in principal de locul unde muncesc. Intreaga saptamana pot face drumuri scurte cu un scop practic, mai ales administrativ.
Atentie, exista o ipostaza astrala, activa intre 8 si 11 august, cand atat barbati cat si femei pot sa piarda bani din cauza unei relatii sentimentale cu o persoana de proasta calitate, speculanta si manipulatoare.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI